SEMİH BULGUR’UN MÜHENDİSLİKTEN SANATA UZANAN İLHAM VERİCİ YOLCULUĞU

Büyük Bir Heyecanla Duyuruyoruz!

Değerli arkadaşlar,

Karikatürist, yazar, mühendis ve SEO uzmanı olarak renkli ve çok yönlü hayatımın detaylarını paylaşmak üzere [Nesrin İçli ile Perspektif] programına konuk oldum! ✨

Programda, kariyerimin uluslararası projelerde kontrol mühendisi olarak başlayıp nasıl tesadüflerle karikatürist, yazar ve SEO uzmanı olarak devam ettiğini anlattım. Mühendisliğin zorluklarını nasıl aştığımı, sanatın acıları ve mutluluğu ile nasıl hayatta kaldığımı paylaştım. Şaşırtıcı bir hayat hikayesine davetlisiniz.

Türkiye’de mühendislik nedir, başarı ve iyi gelir için yeni mühendisler nasıl bir yol izlemeli, Türkiye’de sanat yapmanın avantajları ve acıları nelerdir. Sanatla nasıl hayatta kalınır hepsi bu videoda.

Kitaplarım ve İlginç Hikayeler:

Düş Mühendisi 2085, Düş Mühendisi 2123, Arabalı Sokak Çocuğu, Son Cariye, İyi Kalpli Seri Katil ve Zabit in London (Karikatür) kitabım yayınlandı!

Düş Mühendisi: Geleceği anlattığım bilim kurgu romanım.
 Arabalı Sokak Çocuğu: İstanbul gecelerinde arabada yattığım dönemleri kaleme aldığım gerçek yaşanmış ve karikatürlerle anlattığım mizah öyküleri kitabım.
 Zabit in London: Londra’da yaşayan Türkiye’nin Doğusundan Doğuştan bıyıklı Zabit’in Londra sokaklarındaki komik karikatürlü hikayeleri.

✍️ Sanat ve mühendisliği nasıl birleştirip “Düş Mühendisi” olduğumu ve Londra’ da yayınlanan Avrupa gazetesinde çizdiğim Zabit in London köşesinin perde arkasını da sizlerle paylaştım.

Ve programın sonunda hayata ve çalışmaya yeni başlayanlara tavsiyelerim de var… Mühendislik veya sanat fark etmez ilk beş yıl sürünmedir, hem de alçaktan sürünme… Ama daha sonra kazanacağınız parayı da çalışma saatlerinizi de siz belirlersiniz. Özel sektörde mutluluk veya huzur olmaz para olur! Çok çalışın ve çok para isteyin.

Parayla mutluluk olur mu? Evet olur! Emeğinizin karşılığını almak mutluluktur!

Desteğiniz ve ilginiz için teşekkür ederim. Bu keyifli sohbeti kaçırmayın!

Sevgilerle,

Ben Semih Bulgur

Detaylar ve daha fazlası için:

SözlerSepeti: Hayatınızı değiştirecek sözler: https://sozlersepeti.com/

Semih Bulgur’un kişisel internet sitesi: https://semihbulgur.com/

YouTube Kanalım:

https://www.youtube.com/semihbulgur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *