İbrahim Tatlıses, Kızı Dilan Çıtak’a Beddua Etti: “Evlatları Ona Da Aynı Şeyleri Yapsın”

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kızı Dilan Çıtak ile yaşadığı gerginlik üzerine sert açıklamalar yaptı. Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Tatlıses, Dilan Çıtak ile 23 yıl aradan sonra kurduğu ilişkiyi bozmuş durumda. Çıtak, önceki açıklamalarında kardeşi İdo ve annesi Derya Tuna’yı suçlamıştı.

Dilan Çıtak, “Derdim tabii ki İdo’dur! Annesi peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum” demişti. Bu ifadeler Tatlıses’i çileden çıkardı. Tatlıses, Dilan’ın bu sözlerine yanıt vererek, “Hayatımda bu kadar rahat ve saygısızca yalan söyleyen birini görmedim. Benim çocuklarım böyle bir yalan söylemez” dedi.

Tatlıses, Dilan Çıtak’a özel olarak bir ev verdiğini, ancak bu evin 6 milyon TL’ye satıldığını, bunun kendisinin izni olmadan yapıldığını belirtti. Ayrıca, “Bana ne yaptıysa aynısını evlatları onlara versin” diyerek sert bir beddua da etti.

Dilan Çıtak, son olarak mirasçı olduğunu belirttiği için Tatlıses, Aramızda Kalmasın programında, “Evlatlarımdan razıyım, biri hariç. Kim paramı çalıyor, bana kötülük yapıyorsa belasını bulur” açıklamasında bulundu. Tatlıses, ayrıca İdo’yu “adam” ve “Melek adam” olarak tanımlarken, Dilan Çıtak’ı saymayarak aralarındaki gerginliği bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

Kaynak: https://www.ensonhaber.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *