Cemal Hünal, 48. Yaşını Boşanma Kutlamasıyla Geçirdi

Cemal Hünal, 48. Yaşını Boşanmasıyla Birlikte Kutladı!

Ünlü oyuncu Cemal Hünal, Issız Adam filmindeki Alper karakteriyle tanınmasının ardından, 13 yıllık evliliğini yalnızca 10 dakikada sonlandırarak dikkatleri üzerine çekti. Hünal, boşanmasının hemen ardından nasıl bir kutlama yaptığını paylaştı.

2008’de vizyona giren Issız Adam ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cemal Hünal, Lale Cangal ile olan evliliğini birkaç gün önce, anlaşmalı olarak tek celsede sonlandırdı. Ünlü oyuncu, boşanmanın ardından yeni yaşını dostlarıyla birlikte kutladı.

Anlık Boşanma Süreci

Hünal, 2011 yılında evlendiği keman sanatçısı ve oyuncu Lale Cangal ile mahkemede hızlı bir boşanma gerçekleştirdi. Çiftin 13 yıllık evliliği, sadece 10 dakikada sona erdi.

Nafaka ve Velayet Hükmü

Mahkeme, çiftin 10 yaşındaki oğulları Atilla’nın velayetinin ortak olmasına karar verdi ve Hünal’ın çocuğuna aylık 65 bin lira nafaka ödemesine hükmetti.

Yeni Yaşını Kutladı

Boşanma işlemlerinin gerçekleştiği akşam, Cemal Hünal yakın arkadaşlarıyla bir araya gelerek hem 48. yaşını hem de boşanmayı kutlayarak özgürlüğünü ilan etti. Keyifli anlarıyla dikkat çeken Hünal, arkadaşlarıyla birlikte mutlu bir akşam geçirdi.

Lale Cangal Hakkında Bilgiler

Lale Cangal, 1981 yılında Hollanda’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü’nden mezun olduktan sonra, oyunculuk kariyerine adım

KAYNAK:yenicaggazetesi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *